logo
OPS-suositus

Täältä näet puheenjohtajan viimeisimmät terveiset ja linkeistä pääset lukemaan aiempia kirjeitä:

Hei kaikille,
Suomessa kesälomat ovat parhaimmillaan ja moni teistäkin jo varmasti suuntaamassa kesälaitumille Suomeen tai muualle. Toivotan kaikille erinomaista kesää ja kiitän mitä syvimmin kumarruksin vuoden aherruksesta Suomi-koulujen parissa. Olen alle laittanut muutaman muistutuksen kesän asioista – olkaa yhteyksissä kesälläkin!
1) Hallituksen opettajajäsenten vaalit järjestetään Suomi-koulujen tuki ry.:n kokouksessa, koulutuspäivien yhteydessä. Laitan teille ehdokasesittelyt heinäkuun lopulla, jotta kokoukseen tulevat voivat jo etukäteen tutustua ehdokkaisiin. Ne teistä jotka haluavat tai miettivät ehdolle lähtemistä – reippaasti mukaan! Olkaa yhteydessä pian ja voin kertoa ehdokkuudesta ja hallituksen työstä lisää, tai kyselkää nykyisiltä hallituksen opejäseniltä tuntoja. Aiemmissa kirjeissäni olen kirjoittanut asiasta myös.
Muutama on jo ilmaissut kiinnostuksensa ehdolle hallitukseen, teidän ei enää tarvitse uudelleen ns. ilmoittautua 🙂
Toki paikan päälläkin voi vielä asettua ehdolle!
2) Koulutuspäiville voi vielä ilmoittautua! Päivien ohjelma on ajankohtainen sekä käytännönläheinen (aiempien vuosien toiveiden mukaisesti) . Lisätietoja: https://suomikoulut.fi/kesan-koulutuspaivat/
3)  Nettisivuilla on uusia uutisia, käykää kurkkaamassa – ja mikäli et ole vielä ilmoittautunut uudelleen jäseneksemme, teethän sen pian, jotta saamme kaikki jäsenrekisterit EU:n tietosuoja-asetusten mukaisesti kuntoon mahdollisimman pian.
Jatkossa lähetämme puheenjohtajan kirjeet vain niille, jotka ovat ilmoittautuneet jäseniksi oheisen linkin kautta:
https://suomikoulut.fi/info/liity-jaseneksemme/
4) Lukupiiri: Lahjoitusvaroin (joista kirjoitin viime syksynä) on hankittu ja hankitaan kesän aikana lukupiirikirjoja. Kaikki lukupiiriin ilmoittautuneet koulut tulevat saamaan kirjoja eri ikäryhmille suunnattuna. Suurin osa kirjoista pyritään jakamaan kesän koulutuspäivien yhteydessä – joten varautukaa laukuin (sopikaa vaikka ylimääräisen matkalaukun kuluista paikallisen koulunen kanssa, usein yhden lisälaukun maksu ruumaan on edukkaampi kuin Suomesta lähetetty postipaketti).
5) Materiaalikyselyn tuloksia tutkitaan esän vuosikokouksessa koulutuspäivillä.
Voit edelleen vastata kyselyyn, jonka perusteella teemme sitten uutta opetusmateriaalia koulujen käyttöön. Linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/DFAE50CA341CD8C5
IHANAA KESÄÄ KAIKILLE, rentoutukaa, ladatkaa akkuja ja iloitkaa kesän kuukausista – olittepa töissä, kotona tai reissussa.
Toisaalta osalla meistä on talvi – en voi muuta kuin lähettää teille mansikantuoksuisia terveisiä Suomesta!
Kiitoksin!
Yst. Veera
Aiemmat kirjeet:

Puheenjohtajan kirje 3/2018